Adaptacija: Stari stan – moderan apartman za iznajmljivanje!

S porastom interesa turista za našu zemlju,  raste i potražnja za privatnim smještajnim kapacitetima. Osobito za apartmanima, bilo da se oni nalaze u stambenim zgradama ili privatnim kućama. Takav način smještaja vrlo rado biraju gosti mlađe životne dobi. Oni žele određenu razinu slobode za kreiranjem vlastitog slobodnog vremena. Istodobno, zahtijevaju i infrastrukturu koja prati današnji suvremeni način života, što je izazov za iznajmljivače i iznajmljivanje. Ako imate stari stan, adaptacija je jedna od mogućnosti za pretvoriti ga u apartman za iznajmljivanje.

stari stan, adaptacija, moderan apartman, arhitekt Davor Hauptman

Izvorno stanje

Adaptacija – najvažniji je dobar arhitekt i projekt

Naizgled stari, nefunkcionalni stari stan u vrlo kratkom vremenu, uz savjete i projekt arhitekta splitske tvrtke Kreiranje d.o.o. Davora Hauptmanna, može postati vrlo luksuzan, maksimalno funkcionalan  i ugodan apartman. Takav apartman zadovoljit će i najzahtjevnije goste. Istodobno, nije isključena niti mogućnost da sami požele posjedovati tako uređen prostor.

Primjerice, splitski stan od svega 60 četvornih metara, u kojem se napravi adaptacija, može postati maksimalno funkcionalan i ugodan apartman za iznajmljivanje. On sadrži kuhinju, dnevni boravak, čak tri sobe, kupaonicu i toalet.

Adaptirani stari stan u apartman za iznajmljivanje – siguran povrat uloženih sredstava

Maksimalno iskorišten prostor i dizajnerski urađen do savršenstva, postiže se stručnim planiranjem prostora. Za to je neophodno znanje, multidisciplinarani pristup projektu, ali i kontinuirana edukacija i usavršavanje arhitekta koji će projektirati adaptaciju i nadzirati radove. Od svega toga ovisi rezultat koji uključuje najbolji omjer ulaganja i kvalitete te maksimalne uštede energije i siguran povrat uloženih sredstava. Ovo posljednje gotovo je sigurno jer je na hrvatskom turističkom tržištu dokazano da i iznajmljivanje luksuznih apartmana i vila itekako ima svoje korisnike. Također, investicija u takve objekte najbrže se vrati investitoru.

U konačnici, najvažnije je – zadovoljan gost i zadovoljan iznajmljivač.

Zatražite sastanak s arhitektom

Vaše ime i prezime (obvezno)

Email (obvezno)

Telefon (obvezno)

[recaptcha size:compact]

Adaptacija- stari stan, moderan apartman za iznajmljivanje

Maksimalno iskorišten prostor i dizajnerski urađen do savršenstva, postiže se stručnim planiranjem prostora

make over, stari stan, moderan apartman, athitekt Davor Hauptmann

Stan od svega 60 četvornih metara, preuređen za iznajmljivanje, može postati maksimalno funkcionalan i ugodan apartman koji sadrži kuhinju, dnevni boravak, čak tri sobe, kupaonicu i toalet

stari stan, adaptacija, moderan apartman, arhitekt Davor Hauptmann

U stanu je uređena i “Walk In” kupaonica sa saunom i Welness oazom