Rekli su o nama

Ivan Jurić, Split:

S kreativnim ljudima Kreiranja, kroz posao preuređenja starog obiteljskog stana prošao sam bez ikakvih problema. Godinama unazad odgađao sam renoviranje užasavajući se i same pomisli da neko vrijeme moram provesti u suživotu s majstorima, prašinom, bukom. Na koncu, sve je izvrsno prošlo! Dobro projektirano, isplanirano, materijal kupljen na vrijeme, vođeno i završeno u rekordnom roku da samo mogu reći – od mene sve preporuke!

 

Darko Jurjević, Zadar:

Kako je stariji brat naslijedio roditeljski stan, mene je “zapalo” građevinsko zemljište. Bez ikakvog iskustva i ambicije da gradim vlastitu kuću i navikao na život u stanu, pomislio sam kako su me roditelji, zapravo, kaznili. Međutim, s godinama došlo je vrijeme kada sam osnovao obitelj i morao proći i tu životnu fazu. Stručnjaci Kreiranja u cijelosti su izradili projekt, uvažili sve moje želje, potrebe i zamisli. Neke su korigirali na bolje i jeftinije te sada imam vlastitu kuću koja je u pravom smislu dom. Moja poruka svima onima koje čeka gradnja kuće ili vikendice je: iskustvo građenja zaista može biti ugodno! I, da, hvala mojim roditeljima.

 

Ante Jukić, Brač:

Nakon što sam čuo da država preko Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost subvencionira obnovu obiteljskih kuća, zainteresirao sam se. Živio sam u kući bez krova i prave fasade, a ni prozori više nisu dihtali. Zbog vlage i hladnoće, imao sam ogromne račune za struju. Ušteđeni novac pokrio bi samo krov i poneki prozor, dok o fasadi nisam niti razmišljao. No, uz pomoć Kreiranje tima, koji su odradili kompletnu “papirologiju” za dobivanje subvencija te projektantski dio posla, danas imam potpuno obnovljenu kuću s krovom, plastičnim prozorima i energetski učinkovitom fasadom. Hvala ekipici Kreiranja što me je poštedjela čitanja propisa i ganjanja papirologije čime su mi sačuvali strpljenje, vrijeme i novac.

 

Marojka Mozara, Split:

Stan je bio dosta mračan, taman. Vrata su bila tamnosmeđa. Prednja strana stana prema terasi je bila podijeljena zidom. Iz hodnika se ulazilo u kuhinju koja je zidom bila odijeljena od dnevnog boravka. Sve je to bilo dotrajalo i načeto zubom vremena. Trebalo ga je obnoviti. Uređenje stana sam prepustila arhitektu Davoru Hauptmanu. On je, čim je došao, rekao kako sve treba otvoriti i pustiti sunce da uđe u prostor. Kad mi je rekao da će staviti zid od stakla, mislila sam se kako li će to biti, ali to je bio pun pogodak!

 

Lovro Dedić, Makarska:

Stara obiteljska kuća u Dalmatinskoj zagori, probijanjem tunela sv. Ilija kroz Biokovo, postala je luksuzni apartman zahvaljujući savjetima i projektu arhitekta Kreiranja. A pošto su prve dvije godine prošle s dobrom popunjenosti i najavom turista da će nam postati stalni gosti, planiram krenuti u još jedan projekt – gradnja bazena kao dijela prekrasne okućnice apartmana. Već se veselim radovima koji slijede i (pre)poručujem: ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja!