eco-2-140516-12

EcoLife – mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa

Jeste li osjetljivi na gluten i laktozu? Imate li i koliku dioptriju? Kakav je Vaš mineralno-vitaminski status? Kakvo Vam je zdravlje općenito? Kako na najbolji način koristiti dodatke prehrani? Traži li Vaša koža neki poseban, prirodni tretman? Kako djeci učiniti zabavnim redovito pranje zuba te ih natjerati da zavole zdrave, zelene namirnice? Kako pripremiti zdrav obrok ili slasticu bez šećera i glutena? Kako energetski obnoviti kuću za stanovanje ili apartman za turističku namjenu? Općenito, kakvo Vam je zdravlje i vodite li zdrav život?

Odgovore na sva ta pitanja ponudili smo na 1. EcoLife manifestaciji za unaprjeđenje kvalitete života, za zdravlje i zdrav život, koja se održala u centru Mallof Split, od 13. do 15. svibnja 2016. godine. U okviru EcoLife-a djelovalo je nekoliko savjetovališta, usmjerenih uglavnom na zdravlje i zdrav život gdje je svaki zainteresirani posjetitelj mogao zatražiti i dobiti savjet jednog od nekoliko stručnih EcoLife savjetnika. Manifestacija Ecolife je organizirana u partnerskoj suradnji tvrtki Kreiranje za projektiranje i promidžbu, Wings centra za prirodnu medicinu i trgovačkog centra Mall of Split.

Dr. med. Katarina Dujmović, #EcoLife savjetnica mjeri osjetljivost na gluten i laktozu

Dr. med. Katarina Dujmović, #EcoLife savjetnica mjeri osjetljivost na gluten i laktozu

eco-web-130516-01

Zlatko Ževrnja, župan splitsko-dalmatinski dao je podršku 1. EcoLife-u

eco1-140516 (1)

Dentech radionica na EcoLife-u: Naučimo djecu pravilno prati zube

Hvala svim sudionicima 1. regionalne manifestacije EcoLife za unaprjeđenje kvalitete življenja

Promidžba i edukacija o zdravom načinu života

Osim mnoštva posjetitelja, EcoLife je okupio i niz pokrovitelja, sponzora i sudionika. Svi zajedno su na manifestaciji bili s ciljem promidžbe, odnoso podizanja svjesnosti o tome što je najbolje za naše zdravlje i zdrav život kroz zdravu prehranu, kozmetiku i zelenu gradnju, porast ekološke svijesti i brige za zdravlje. Također, cilj nam je bio i edukacija građana o ekološkim, zdravim proizvodima, uslugama i atraktivnim rješenjima. Kroz besplatna savjetovanja, vođene radionice, kuharske show programe i degustacije EcoLife manifestaciji stvorili smo dodanu vrijednost za posjetitelje.

Realizirajući ovaj EcoLife projekt, ideja nam je bila kreirati jedinstven, inovativan, integriran i edukativan društveno koristan događaj koji pridonosi unaprjeđenju kvalitete života te promovira zdravlje, njegu, prirodno življenje i stanovanje u skladu s prirodom.

EcoLife ide dalje, uskoro se ponovo vidimo još veći, bolji i atraktivniji!

EcoLife manifestacija za unaprjeđenje kvalitete života, ispunila je svoju misiju zahvaljujući dobro odrađenoj medijskoj kampanji, visoko stručnim savjetnicimai kvalitetnim sudionicima.

Više informacija na www.ecoliving.hr

Galerija fotografija: