Interijer

Dobro isplanirani i profesionalno pripremljeni projekti olakšavaju i ubrzavaju preuređenje te istodobno štede energiju, vrijeme i novac

STANOVI I KUĆE

Svaki interijer odraz je životnog stila i želja njegovog vlasnika. Naš zadatak je predložiti vlasniku kako povezati funkcionalnost i estetiku, pomiriti želje i mogućnosti. Svaki naš zajednički projekt nadziremo od njegova početka do useljenja.

 

PRODAJNI SALONI I TRGOVINE

Projektiranje prodajnih prostora poseban je izazov za svakog arhitekta jer mora povezati funkcionalne, estetske, prostorno-planske i druge zakonske odredbe, a ujedno uvažiti marketinške zakonitosti. Marketinški elementi projekta uključuju niz pisanih i nepisanih pravila za projektiranje isključivo komercijalnih prostora, od malih dućana do velikih shopping centara, a sve s ciljem što bolje prezentacije i prodaje proizvoda kupcima kao krajnjim korisnicima.

UREDSKI PROSTORI

Temeljito promišljanje vizualnog identiteta uredskih poslovnih prostorija nužno je, kako radi definiranja imidža tvrtke koji klijent želi pokazati svojim poslovnim partnerima, tako i radi stvaranja ambijenta u kojem će se zaposlenici ugodno osjećati.

APARTMANI

Područje gradnje i uređenja turističkih apartmana kod nas je vrlo striktno zakonski uređeno kategorizacijom. S arhitektonskog stajališta to znači da pri projektiranju apartmana koji su namijenjeni korištenju u turističke svrhe, treba strogo voditi računa o mogućnostima njihove kategorizacije prema lokaciji i karakteristikama objekta, odnosno projektirati u skladu s propisima.

PREUREĐENJE INTERIJERA U ZAŠTIĆENOJ KULTURNOJ ZONI

This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Kontaktirajte nas

Želim sastanak