Natječaj za uređenje plaža i turističkih sadržaja kojim se planira sufinanciranje do 80% opravdanih troškova za izgradnju plaža, centara za posjetitelje i interpretacijskih centara te javne turističke infrastrukture u funkciji aktivnog turizma (cikloturizam), objavilo je 7. kolovoza Ministarstvo Turizma s ciljem razvoja turističke infrastrukture u 2017. godini. Natječaj je otvoren je do 15. rujna 2017. godine, a ukupan iznos sredstava je 20 milijuna kuna.

Za sredstva, kako je natječajem predviđeno, aplicirati mogu županije te gradovi i općine. Tekst natječaja s uvjetima i vrijednostima sufinanciranja  je na linku http://www.mint.hr/default.aspx?id=370.

Sufinanciranje – imamo znanje i iskustvo u projektiranju objekata prostora javne namjene!

Natječaj za uređenje plaža i turističkih sadržaja - sufinanciranje

Plaža Artina – prilaz za invalide

Naš projektantski tim već je sudjelovao u sličnim natječajima i imamo iskustvo u izradi aplikacijske projektne dokumentacije. Jedan od takvih uspješno realiziranih projekata je izgradnja turističkih sadržaja na području neuređenog obalnog pojasa s visokim prirodnim potencijalom u općini Kali na Pašmanu, odnosno uređenje plaže “Artina”. Taj projekt osmišljen je na postojećem i novonastalom nasipu, a uz samu plažu formiran je pješački i zeleni potez s opremom za dječje igralište, kabinama za presvlačenje, sanitarnim čvorom te urbanom opremom i hortikulturnim uređenjem.

Kontaktirajte nas!